Sit haar aandag op die hoogte - lees wat Brenda Estlack gedurende haar eerste jaar voltooi het op die daaglikse hardlopers vitamien

Sit haar aandag op die hoogte - lees wat Brenda Estlack gedurende haar eerste jaar voltooi het op die daaglikse hardlopers vitamien

Ek het ongeveer 'n jaar gelede die Runners Daily Vitamin begin inneem toe hulle 'n gratis proeflopie aangebied het. Dit was op 'n tydstip in my loopbaan waar ek tevrede was met waar ek was, met die dae van PR's agter my, maar 'n hupstoot sou nuttig wees. So met die hulp van 'n hardloopafrigter en die neem van Runners Daily Vitamin, het ek 'n paar verbeterings begin sien.

In Februarie was ek naby PR in 'n 10k. Destyds oefen ek vir die Nashville Rock 'n Roll-marathon in April, gevolg deur die Nasionale Senior Spele in Junie. Alhoewel ek met 'n achillesprobleem te make het, het my hardloop nog steeds goed verloop. Ek het in Nashville op 'n bietjie heuwelagtige kursus gekwalifiseer vir die Boston Marathon, waarvoor ek tans in April oefen.


Runners Daily Vitamin het my gehelp met die hupstoot wat ek hierdie jaar nodig gehad het en ek is baie dankbaar vir alles wat ek bereik het en vir 'n vitamien wat ek daagliks inneem. In Mei breek ek 'n rekord van die NC-staat vir my ouderdom in 'n 5K, en breek dit dan weer in Oktober na 'n bietjie terugslag met 'n gebreekte toon. Die rekords is nie-amptelik, aangesien ek nog steeds wag dat hulle opgeneem sal word. In Junie kom ek eerste by die senior wedstryde in die 1500 en die tweede plek in die 2. My tyd in die 800 was die vierde vinnigste tyd in die geskiedenis van die Senior Spele wat in 800 begin het. Dit was my eerste keer dat ek op 'n hoë -spoor ontmoet sedert die hoërskool, so ek was baie opgewonde om NC te verteenwoordig.

Ek het toe my visier op die Battleship Half Marathon in November gedoen, waar ek op my ouderdom na 'n ander rekord van die staat wou gaan en daardie rekord nie-amptelik kon breek.

In Februarie verouder ek my na die groot 60 en is opgewonde om te sien wat 2020 sal inhou.

AANBEVEEL


Runners Essentials Daily Vitamin Formula
- 'n Sinergie van wetenskap, atletiek en voeding

Noodsaaklike vitamiene, kragtige antioksidante en energieproduserende adaptogene gekombineer in 'n enkele daaglikse eie formule. Geneesheer, Elite-atleet en voedingskundige geformuleer en gebaseer op werklike wetenskap. Nie GMO- en glutenvry nie. BSCG Certified Drug Free®.

Los kommentaar